Новини
В Україні стартують продажі повнопривідної версії Kia Sportage в комплектації «Комфорт»

В Україні стартують продажі повнопривідної версії Kia Sportage в комплектації «Комфорт»

2020-02-06

Sportage, безумовний лідер українського ринку нових авто у 2019 році, продовжує змінюватися на радість шанувальникам бренду Kia. Цього разу перелік комплектацій поповнила версія «Комфорт» з повнопривідною трансмісією.

 

Протягом декількох років Kia Sportage входить до числа найбільш популярних автомобілів в Україні, при цьому у 2019 році кросовер став найбільш продаваним (за даними асоціації «УкрАвтопром») новим авто в нашій країні.

 

Однією зі складових успіху є багатство вибору комплектацій, а також двигунів і трансмісій, що дозволяє підібрати Sportage відповідно до смаків і фінансових можливостей автомобіліста.

 

Відтепер перед покупцями відкривається ще більше можливостей, адже дизельний Sportage у найпопулярнішій комплектації «Комфорт» вперше пропонується з повнопривідною трансмісією. Таким чином, до переваг тяговитого (320 Нм) і економічного (витрат пального – від 5,2 л/100км**) турбодізельного двигуна, агрегатованого 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT, можна сміливо додати почуття впевненості і безпеки, яке дарує повний привід на наших далеких від ідеалу дорогах.

 

Вартість такого автомобіля складає 23 990 Євро*

 

Нагадаємо, що комплектація «Комфорт» включає в себе 6 подушок безпеки, ABS і систему електронної динамічної стабілізації, датчики дощу і світла, клімат-контроль, дзеркала заднього виду з обігрівом і електричним приводом, підігрів керма і передніх сидінь, електросклопідйомники всіх дверей, круїз-контроль, мультимедійну систему з 7-дюймовим сенсорним екраном, а також а також можливістю підключити смартфон за допомогою протоколів Android Auto і Apple Car Play, камеру заднього виду, 17-дюймові легкосплавні диски.

 

Гарантія** на автомобілі Kia складає 5 років або 150000 км (в залежності від того, що настане раніше).

 

Нова модифікація доступна в офіційній дилерскій мережі Kia в Україні.

 

* Ціни включаючи ПДВ станом на 06.02.2020 р. Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.

 

**За даними виробника автомобіля Kia Motors Corporation. Реальний витрата може відрізнятися в залежності від типу трансмісії, приводу, якості палива, стилю водіння водія, погодних, дорожніх умов та інших факторів.

 

*** Вичерпні умови гарантії викладені в супровідній документації до автомобіля.